Kuka olen?

Valmistuin musiikkipedagogiksi Savonia-ammattikorkeakoulusta keväällä 2012. Pääaineeni oli klassinen laulu ja sivuaine pianonsoitto.

Olen laulanut ja musisoinut pienestä asti. Aloitin kotona äidin piano-opetuksessa, jatkoin musiikkiopistossa pianotunneilla.kukaolen
Kuorolaulua olen harrastanut vuodesta 1995 ja laulutunnit aloitin Kotkan seudun Musiikkiopistossa Anneli Malkin ohjauksessa v.2000. Tein kaksi oopperaroolia Kotkan oopperaproduktioissa: W. A. Mozartin Figaron häissä Barbarinan roolin, sekä C. W. Gluckin Orfeuksessa Amorin roolin.

Vuonna 2005–2006 otin laulutunteja Sirkka Parviaiselta asuessani Lahdessa. Syksyllä 2006 aloitin ammattikorkeakouluopinnot. Savonia-amk:ssa laulunopettajanani oli ensin Sari Mokkila-Karttunen, sitten Annastiina Tahkola ja viimeiseksi nykyinen opettajani Päivi Saraste.

Absoluuttinen sävelkorvani on auttanut ja haitannut lauluopiskeluani. Siitä syystä olen aina ollut tarkka sävelpuhtaudesta. Pyrin laulamaan omalla, luonnollisella äänelläni ilman puristeita ja jännityksiä. Alexander-tekniikka on auttanut minua tässä pyrkimyksessäni.

Teen itse pieniä lauluesiintymisiä pianistin kanssa tai ilman säestystä.